Papirkunst mobile kollektion

Papirkunst mobile

Papirkunst mobilerne findes i serierne beskrevet nedenfor.

 

Fold-selv polyedre i dansk design udført i 4 forskellige serier

Serierne er beskrevet nedenfor (klik på billederne for at se i original størrelse). Fold-selv polyedrene er trykt på kraftigt homogent papir behandlet med en mat vand-baseret lak, der giver en flot finish og holdbarhed.

Platoniske legemer

 

DSC_0035_cropped

Color Palette; de fem Platoniske legemer og med hver sin egen farvepalette, der understreger formen. Farverne er valgt så de komplementerer hinanden.

 

 

stregillusion_frontpagemørkGeometric Illusions; de fem Platoniske legemer med klassiske geometriske illusioner. Streg illusionerne kendes fra litteraturen og er beskrevet af Zoellner, Poggenheim, Müller-Lyer og Orbison.

 

 

DSC_0045_croppedColor Illusions: de fem Platoniske legemer med farveillusioner. De optiske farveillusioner består af to typer;  kromatisk stereopsis hvor valget af farver får en 2D flade til at virke rumlig; og farve assimilation hvor farvesammensætning påvirker opfattelsen af den selvsamme farve.

 

DSC_0126_croppedArt Line: de fem platoniske legemer med print inspireret af kendte kunstværker som Piet Mondrians ‘Die ideale Wirklichkeit’, Wassily Kandinsky ‘Several circles’, Kazimir Malevich ‘Suprematist Composition’ og Sophie Taeuber-Arp ‘Equilibre’.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/colorizedliving.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399